Email Sampah

Posted: January 8, 2009 in Serba serbi

Yang namanya email itu tak lepas dari kiriman nyasar yang di sengaja, entah itu isinya iklan, undian, lotre, sampai tukang tipu.

Beberapa waktu ini email saya sering banget dapat email dari para tukang tipu, salah satunya seperti ini isinya

FROM: MR. ALPHA .K. OUMAR,
The Manager,Audit/Account Section
African Development Bank.(A.D.B.)
Ouagadougou Burkina-Faso.
Dear Comrade,
How are you today? Hope all is well. Please be informed that I have decided to contact you for a fund transfer transaction worth the sum of US$9,300,000.00 into your reliable bank account as the sole NEXT-OF-KIN to the foreign deceased customer of our bank (an International Billionaire French Businessman) who was killed with his entire family by PLANE-CRASH in Central England atmost 3 years ago. Since his death occured, no body have show up as his next of kin for the claim because the account is untraceable. Upon the investigation I carried out from his records, I found out that his foreign business consultant who would have trace the account died earlier before the deceased. Therefore, this is a confidential and sealed deal.

For the success of this transaction, you should apply and act as the only existing NEXT-OF-KIN to the deceased which our bank will replace the deceased account information through proper documentation in position of your own account. This transaction is risk-free, it will never harm your good reputation in your society because no one can trace the account, and on the instant of the transfer of the fund into your account, the chapter of this transaction will be closed entirely.

Note that in a business of this nature, the bank dont want to know your difference between the deceased country, religion or believe because our bank inheritance law is against that. So, it is a preference for us achieve this success without any problem.
Please note down that once the fund get transferred into your account, you will take 39% of the total sum while the rest will be for me as I will arrange myself down to your country to take my share.

I need your urgent response and include your private telephone/mobile numbers for easy communication.Please reply if you can be trusted in this deal.

Thanks,

Mr Alpha K.Oumar,

Banyak yang langsung saya “bersihkan”, tapi kalau pas kumat isengnya beberapa saya kirim kembali dengan jawaban yang sudah dipersiapkan sebelumnya😀

Hey stupid human (saya suka memakai kata human untuk maki-maki orang), I want that money. Call me on this number immediately (saya kasih nomor telpon yang sudah mati), or… you’ll be changed into pigs slowly.

Hehehehehe….dan ngga’ ada satupun yang dibalas kembali, kalau pun ada yang balas itu pake autoresponder email. Yang isinya ngga’ berhubungan sama sekali dengan apa yang saya reply😀

Comments
  1. cookies says:

    Ha.ha..ha…., Yang sabar….
    dapat email begitu ya buang saja, biar orang lain yg marah,
    spy tdk darah tinggi😉

  2. cecepswp says:

    Itu buat menyalurkan kalo pas kumat isengnya😀

  3. accord says:

    hehehe… masih musim yah email2 gitu?😀

  4. cecepswp says:

    Musim hujan atau musim kemarau, email sampah tetep rajin menyambangi inbox😀

  5. bonar says:

    hoax lagi..hoax lagi…
    inbox saya beberapa kali didatangi email seperti itu juga..hahhahaa..

    salam,

    bonar
    http://sihotang407.wordpress.com

  6. cecepswp says:

    Harusnya dimutilasi biar ngga’ bikin penuh inbox😀

  7. tikapunya says:

    sama, saya juga sering banget dapat e-mail kayak gitu…

  8. kweklina says:

    hahaha…boleh juga nih!😀

  9. babynda says:

    ternyata di dalam kesibukanmu maseh juga sempet balas imel nyasar tha?tapi nek messageku yang tak kirim malah ga kok bales…apa ga kebangetan iku jenenge!*gubrax*

  10. cecepswp says:

    Soalnya isi pesan ngga’ disertakan kupon gratis jajan di warteg😀

  11. Puspa says:

    😆

    waaakakakakakak..
    stupid human..
    kenapa nggak moron sekalian aja?
    aahahahhaha.. ada ada aja..

    *padahal dalam hati pengen nyoba*
    wakak😀

  12. egganimation says:

    sama bos malah saya sering banget dapet spam kaya gituan 2 hari sekali ada lah…Bingung saya juga kok bisa2nya ngirim. Dulu waktu bloon2nya pernah ngirim balik email dan sering saya bales (berharap kenyataan dapet uangnya..wkwkw)..Tapi setelah nanya ke temen..Eh gw bilang ditipu, itu cuma iseng-iseng doank..yah kaya orang bloon gw bales2 email dan mpe sekarang masih banyak ngirim email gituan ke gw…

    • cecepswp says:

      Sekarang udah ngga’ cuma email aja, di situs jejaring sosial juga banyak yang kek gitu. Dari yang ngobral cinta ampe nawarin kerjasama bisnis, tapi ya itu…tukang tipu semua😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s